Cine suntem noi?

 

CONSULTING STAFF este o firma de consultanta si training pentru excelenta in afaceri, specializata in elaborarea si implementarea de proiecte pentru dezvoltarea si diversificarea afacerilor prin oferirea de solutii inovatoare, punand un accent deosebit pe accesarea de fonduri europene.

Suntem alaturi de clientii nostri de la elaborarea proiectelor de investitii, la verificarea implementarii proiectului in conformitate cu metodologia de finantare a fondurilor structurale si pana la ultima cerere de plata. PRAGMATISM SI PROFESIONALISM in intampinarea solicitarilor CLIENTULUI.

 

Serviciile CONSULTING STAFF se adreseaza companiilor private (microentitati,intreprinderi mici, mijlocii si mari), institutiilor publice si organizatiilor non-guvernamentale de la nivel national si international.

Misiunea CONSULTING STAFF este de a asigura cele mai profesionale servicii de consultanta in afaceri peponderent pentru Regiunea Vest ,dar si cu adresabilitate nationala si international.

Vrem sa fim cea mai de incredere firma de consultanta in domeniul afacerilor pentru toate companiile romanesti care cauta cea mai potrivita directie de actiune ,organizare si dezvoltare de succes in afacerea lor. Cu o echipa valoroasa ,plina de idei in dezvoltarea investitiilor si materializarea marilor proiecte cit si infintarii de noi afaceri.

Respect pentru mediul de afaceri ,social ,natural si pentru fiecare individ in parte.

Suntem loiali in primul rind principiilor codului deontologic al consultantului in afaceri si tuturor beneficiarilor serviciilor noastre.

Suntem dedicati implementarii solutiilor propuse pina la obtinerea rezultatului scontat si sustinem activecrearea in Romania a unei culture de afaceri bazate pe cresteri sustenabile si o dezvoltare sanatoasa.

Rezultatele muncii echipei noastre se bazeaza pe colaborarea cu beneficiarii si potentialii beneficiari ai serviciilor noastre cu autoritatile locale si centrale.

Suntem constienti dnivelul nostrum de expertiza swi de limitele informationale , tehnice si a resurselor umane pe care le avem,motiv pentru care nu promitem mai mult decit putem face.

Actionam rapid si eficient ,orientat catre rezultat si onorarea promisiunilor facute,avind grija sa sustinem alinierea organizatiei beneficiar la proiectul derulat.

Actionam ca si cum afacerea beneficiarului nostru ar fi propria noastra afacere, ne implicam alaturi de echipa lui in mod direct si consistent ,construind parteneriate trainice cu beneficiarii nostrii.

 

Echipa noastră este formată din

Bianca Jurca
Consultant Proiecte Europene
TelefonEmailFacebook
Andrada Cioc
Infiintari firme
TelefonEmailFacebook

Consulting Staff isi desfasoara activitatea cu o echipa de consultant,seriosi , entuziasti si creativi, care detin o bogata experienta generala in consultanta si training pentru afaceri si management, respectiv experienta specifica in elaborarea si implementarea de proiecte cu fonduri europene, acumulata in cadrul numeroaselor proiecte in care au fost implicati

Prin expertiza ,calificarile si experienta lor, consultantii nostri pot acoperi o gama larga de activitati: elaborarea planuri de afaceri, analize cost-beneficiu, studii de fezabilitate, analize financiare, strategii de marketing, management de proiect, implementarea de inventii si inovatii si training pe diverse teme.

Suntem preocupati permanent de evolutia profesionala si personala a echipei noastre, pe tot parcursul colaborarii. Intrucat vrem sa fim pe deplin pregatiti pentru orice provocare adusa de beneficiarii nostri si rezolvarea prompta a oricarei dificultati intampinate, membrii echipei participa frecvent la traininguri, seminarii, conferinte si se informeaza in permanenta cu privire la modificarile si noutatile aparute in domeniile pe care le implica activitatea noastra.
Ne-am construit reputatia prin modul de lucru deschis si corect, comunicare constanta si eficienta, maxima operativitate, perseverenta si atitudine proactiva orientata spre interesul si satisfacerea plenara a cerintelor clientului.

Credem ca fara cunoastere, fara pasiune si profunzime si respect nu poate exista succes. Demonstram excelenta si ii surprindem mereu pozitiv pe beneficiarii nostri in procesul de consultanta si in fiecare interactiune cu acestia. Consideram ca echipa noastra da valoare companiei si participa in mod fundamental la succesul acesteia, fiind cea dintai responsabila pentru indeplinirea misiunii si viziunii noastre.

Experiență proiecte
Număr de proiecte derulate: 45
Proiecte finanțate din:
• Start Up Nation,
• Fonduri norvegiene
• POR
• POCU
• PNDR
• POSCCE
• Alte finanțări